Kinga Knecht-Gothard

Nőiesség Kívül-Belül

Önismereti Coaching -és Stílustanácsadás program

Ezért egy 10 héten át tartó, 9+1 lépéses női önismereti és stílus programra bátorítalak, ahol a külső és belső nőiesség körbe járásával keressük a te válaszaidat, ahol egyrészt a saját önismereted bővítheted a nőiességed elemeivel, másrészt a saját megjelenésedet bővítheted az egyéni stílusod elemeivel, hogy felszabadult, magabiztos, elégedett és önazonos légy.

Csak egy döntésnyire vagy!

Változz velem!
Tudom mit érzel!

Hiába dolgozol magadon belül, ha a külsődet elhanyagolod.

Harmóniában kívül-belül 10 hét alatt

Hiába dolgozunk magunkon belül, ha a külsőnkkel nem foglalkozunk, ugyanakkor a külső változtatás sem hoz önmagában eredményt, bár kétségtelenül hatással vannak egymásra. Az egységhez érdemes kívül-belül harmóniára törekednünk.
Ebben a 10 hétig tartó, 9+1 lépéses programban az alapvető cél az, hogy egyrészt megtanuld, hogy a személyiséged, azon belül a nőiességed erejét használva, hogyan érhetsz el pozitív változásokat az életedben a megfelelő lépések megtételével, továbbá az, hogy hogyan alakítsd könnyedén a stílus egyéniségedet, és hogyan tedd önazonossá a megjelenésedet. A program olyan elméleti és gyakorlati ismereteket biztosít, amelyek segítségével hatékonyabban tudod kezelni a mindennapi kihívásokat, és javítani tudod az életminőségedet, a női léted, továbbá hatékonyabban tudod megmutatni a nőiességedet, az egyéniségedet, a megjelenésed, a stílusod által.

A kezdetek – Mi történt a nőiességeddel?

1. A nőiességed forrásai

Itt az ideje, hogy megértsd, mi is zajlik benned, hogyan támogat vagy hátráltat a nőiességed.

2. Női mintáid/szerepeid, nőiességed elemeinek feltérképezése

Itt az ideje, hogy megértsd, mi is zajlik benned, hogyan támogat vagy hátráltat a nőiességed.

3. Nőiességed külső megjelenési formáinak felismerése

A harmadik lépésben a nőiesség külső megjelenési formáiról beszélgetünk, ezáltal lehetőséged lesz megismerni és megérteni a nőiesség külső aspektusait, például a megfelelő öltözködés, a megjelenési stílus, a smink vagy a haj-, és bőrápolás terén.

4. Nőiességed új eszközeinek meghatározása

A negyedik lépésben a program során felfedezett nőiesség elemeidet figyelembe véve, a kitűzött fejlődési cél mentén haladva tágítjuk a szemléletmódodat, új eszközöket, módszereket és gondolkodásmódot beépítve, amelyek segítenek az egyéni nőiességed kifejezésében, és amennyiben párkapcsolatban élsz, annak összhangjának megtalálásában.

5. Nőiességed megélése

Az ötödik lépésben a gyakorlati oldalt erősítjük, amit a folyamat során elméletben megtanultál, azt otthoni feladatok segítségével alkalmazhatod és gyakorolhatod a mindennapi életedben.

A folytatás – A külső nőiességed varázsa

6. Stílus egyéniséged meghatározása

A hatodik lépésben megvizsgáljuk, hogy egyáltalán mi az, amit jelenleg üzensz a megjelenéseddel, az öltözködéseddel, majd azt, hogy mi az, amit üzenni szeretnél. Megnézzük, hogy milyen stílus esszenciákkal rendelkezel.

7. Stílus egyéniséged külső megjelenésének feltárása

Hetedik lépésként megvizsgáljuk a testalkatodat, a különböző ruhadarabokat, cipőket és kiegészítőket, és újra tervezzük a szekrényed tartalmát. Megnézzük, hogy mi az, amit érdemes megmutatni/kiemelni magadból, és azt hogyan tudod egyszerű eszközökkel megtenni.

8. A ruhatárad elemzése

Nyolcadik lépésben jöhet a ruhatárad elemzése. Megvizsgáljuk, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket jelenleg szívesen viselsz, majd azokat vesszük sorba, amelyek tetszenek, de valamiért nem kerülnek be a ruhatáradba.

Átnézzük a gardróbodat, és a már megszerzett tudásodat is felhasználva átválogatjuk azt.

9. A stílus egyéniségednek megfelelő ruhatár összeállítása

Ebben az utolsó lépésben, a közös munka során általad felállított stílus egyéniséged és célod figyelembevételével olyan üzleteket keresünk, amelyek leginkább igazodnak az egyéni stílusodhoz és anyagi lehetőségeidhez. Az adott vásárlások során, a korábban összeállított listán szereplő ruhadarabokat keressük, miközben olyan tudást szerzel, amely segít neked a jövőben egyedül is kiválasztani a számodra előnyös ruhadarabokat.

+1. Az új stílus egyéniséged megörökítése

Szabadon választható lépés, ahol az új stílus egyéniségedet profi fotós örökíti meg. Egy olyan alkalom, ahol te vagy a középpontban. Általad választott helyszínen, az új stílus egyéniségednek és az aktuális hangulatodnak megfelelően összeállított ruhadarabokban és kiegészítőkkel, profi sminkben, magabiztosan állhatsz a kamera elé.
Önmagadba fektetsz úgy, hogy szabad és stílusos nőként, a nőiességedet önazonosan megélve az életedet jó irányba mozdíthatod.
Most 10 hetet azzal tölthetsz, hogy ismerkedj a saját nőiességeddel és stílusoddal, fejleszd magad, új ismereteket szerezz, új eszközöket tanulj meg használni, a nőiességed jobb minőségben megélni, továbbá, hogy magabiztosabban tudd megmutatni a nőiességedet, az egyéniségedet, a hangulatodat, a megjelenésed, a stílusod által.
Csak egy döntésnyire vagy!

Jelentkezés

  Workshopok

  Női önbizalom wellness
  Külső nőiesség fejlesztése
  Belső nőiesség fejlesztése
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024