Kinga Knecht-Gothard

Stílustanácsadás vállalkozónőknek

Minden sikeres vállalkozás mögött áll egy markáns, öntudatos nő, aki tudja, hogyan fejezze ki magát és az üzleti céljait. A mi szolgáltatásunk, a Női Vállalkozók Stílustanácsadása, arra teremtett, hogy segítse a női vállalkozókat abban, hogy stílusukkal hűen tükrözzék professzionális elkötelezettségüket és egyedi személyiségüket.
Változz velem!
Tudom mit érzel!

Sok év tapasztalata mondatja velünk - Nem csak az IQ számít.

Emeld ki vállalkozói Énedet!

Női vállalkozóként fontos, hogy megjelenésed tükrözze professzionalizmusodat és egyéniséged erejét. Sok éves tapasztalatunkkal segítünk, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő stílust, amely támogatja üzleti sikereidet és komfortos mindennapjaidat.

Személyedre szabjuk stílusodat

Személyre szabott stílustanácsadásunk során figyelembe vesszük egyéni igényeidet, üzleti céljaidat és személyiségedet. Segítünk kialakítani egy olyan megjelenést, amely magabiztosságot sugároz és hitelesen képviseli vállalkozásodat.

Megjelenésed megrendíthetetlen lesz

A professzionális megjelenés elengedhetetlen a sikeres üzleti életben. Segítünk kiválasztani azokat a ruhadarabokat és kiegészítőket, amelyek a legjobban illenek ahhoz az üzleti környezethez, amelyben dolgozol, összehangolva személyes stílusoddal.

Az önazonosság lesz önbizalmad fegyvere

Fontos, hogy megjelenésed ne csak professzionális, hanem önazonos is legyen. Olyan stílust alakítunk ki, amelyben jól érzed magad, és amely hitelesen tükrözi egyéniségedet.

Fenntartható divat

Tanácsadásunk során különös figyelmet fordítunk a fenntartható divatra is. Bemutatjuk, hogyan választhatsz környezetbarát anyagokat és időtálló darabokat, amelyek hosszú távon is a gardróbod részét képezhetik.

Miért fontos számodra a megfelelő stílus?

Sok év tapasztalata mondatja velünk – Nem csak az IQ számít.
Az első benyomás meghatározó lehet üzleti kapcsolatok kialakításában és ügyfélbeszélgetések során. Professzionális megjelenéseddel nem csak azt kommunikálod, hogy komolyan veszed vállalkozásodat, hanem az is segít, hogy magabiztosabban és határozottabban lépj fel üzleti találkozókon. Megmutatjuk pszichológiai szempontból, miért is olyan fontos a megfelelő stílus.

Az Első Benyomás Hatása

Az első benyomás rendkívül gyorsan, mindössze néhány másodperc alatt alakul ki, és hosszú távon befolyásolja, hogyan látnak és értékelnek téged. Ez az úgynevezett „halo effektus” (halo effect) következménye, amikor egy pozitív vagy negatív első benyomás alapján más tulajdonságokat is hasonlóan ítélünk meg.

Magabiztosság Növelése

A megfelelő stílus nemcsak mások benyomására van hatással, hanem a saját önértékelésedre és magabiztosságodra is. Az úgynevezett „öltözködés hatás” (enclothed cognition) elmélete szerint az, amit viselsz, befolyásolja a gondolkodásodat, érzéseidet és viselkedésedet.

Határozott Fellépés

A megfelelő stílus és ápolt megjelenés határozottabbá és meggyőzőbbé tehet az üzleti helyzetekben.
A megfelelő stílus és ápolt megjelenés kulcsfontosságú a női vállalkozók számára. Nem csak az első benyomást javítja, hanem növeli az önbizalmat és a határozott fellépést is, ami elengedhetetlen a sikeres üzleti életben. Ha szeretnéd, hogy megjelenésed tükrözze professzionalizmusodat és egyéniségedet, vegyél részt stílustanácsadásunkon, és hozd ki a legjobbat magadból!

Mit kapsz az Inspiráló Nők csapatától, és milyen hatással lesz Rád?

Személyre Szabott Stílusfejlesztés

Egyedi igényeid figyelembevételével dolgozunk, hogy megtaláld és finomítsd azt a stílust, amely leginkább tükrözi vállalkozói személyiségedet. Dr. Knecht-Gothárd Kinga segíti felmérni jelenlegi öltözködési szokásaidat, majd együtt dolgozunk azon, hogy olyan megjelenést alakítsunk ki, amely önazonos, magabiztos és professzionális.

Stílusfejlesztésed pszichológiai hatásai:

Gardróbtervezés és Szekrényaudit

Kiválasztjuk azokat a ruhadarabokat, amelyek kiemelik személyiséged és támogatják üzleti céljaidat. A gardróbtervezés és szekrényaudit során áttekintjük a meglévő ruhatáradat, azonosítjuk a hiányzó darabokat és javaslatokat teszünk kiegészítésekre.

Ilyen hatással lesz rád az szekrényaudit és gardróbtervezés:

Szín- és Formatanácsadás

Tanácsokat adunk a színek és formák használatához, amelyek előnyösen emelik ki alakod és összhangban állnak üzleti imageddel. A szín- és formatanácsadás során megismerheted azokat az árnyalatokat és szabásvonalakat, amelyek leginkább illenek hozzád, és segítenek abban, hogy a legjobb formádat hozd.

Így érzed magad utána:

Személyiségfejlesztés

Szolgáltatásaink nem csak a külső megjelenésedet, hanem a belső személyiség-fejlesztésedet is támogatják. A stílustanácsadás során felfedezheted önmagad új oldalait, jobban megértheted saját igényeidet és preferenciáidat, valamint erősítheted a belső önbizalmadat.

A végére megszületik a magabiztos Nő:

Stílustanácsadásunkkal nem csak a megjelenésedet, hanem a belső önbizalmadat és személyiségedet is fejlesztheted, ami elengedhetetlen a sikeres és kiegyensúlyozott üzleti élethez.
Készen állsz arra, hogy megjelenéseddel is kiemelkedj a versenytársaid közül? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kezdjük el a közös munkát!

Jelentkezés

  Miért az Inspiráló Nők csapatát válaszd?

  Mi együtt dolgozunk veled azon, hogy olyan stílust alakíts ki, amely nemcsak professzionális, hanem önazonos is, így magabiztosan léphetsz fel minden üzleti helyzetben. Hiszünk abban, hogy minden nő egyedi, és megérdemli, hogy a stílusa is ezt tükrözze. Személyre szabott tanácsadásunk során figyelembe vesszük egyéni igényeidet, üzleti céljaidat és személyiségedet. Segítünk kialakítani egy olyan megjelenést, amely valóban rólad szól, és amelyben magabiztosan és önazonosan léphetsz fel.

  Szolgáltatásaink átfogóak, a személyre szabott stílusfejlesztéstől kezdve a gardróbtervezésen és szekrényauditon át egészen a szín- és formatanácsadásig. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb formádat hozd, és hogy minden alkalomra felkészülten állj.

  Nemcsak a külső megjelenésedet, hanem a belső önbizalmadat és személyiségedet is fejlesztjük. Segítünk növelni az önértékelésedet és magabiztosságodat, hogy a legjobb formádat hozd minden üzleti helyzetben. Felfedezheted önmagad új oldalait, és erősítheted a belső önbizalmadat, ami elengedhetetlen a sikeres és kiegyensúlyozott üzleti élethez.

  Workshopok

  Női önbizalom wellness
  Külső nőiesség fejlesztése
  Belső nőiesség fejlesztése
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024