Kinga Knecht-Gothard

Vállalkozónő önbizalomtréning

Fejleszd önbizalmadat és legyél sikeres!

Vállalkozó nőként számtalan kihívással kell szembenézned, és gyakran érezheted úgy, hogy önbizalmad meginog. Ha úgy érzed, hogy bátorságra és magabiztosságra van szükséged, hogy sikeresen vezesd vállalkozásodat és magabiztosabb legyél az élet minden területén, akkor a Női Vállalkozó Önbizalomtréningünk neked szól! Az önbizalomtréninget a ti igényeitek felmérése alapján csoportos és privát formában is választhatjátok.

Változz velem!
Tudom mit érzel!

Ne hagyd, hogy az önbizalomhiányod megakadályozza sikeres vállalkozásod!

Csoportos vállalkozónő önbizalomtréning

A csoportos vállalkozónő önbizalom tréning során erős közösségi támogatást és inspiráló környezetet tapasztalhatsz meg, amely segít felismerni, hogy nem vagy egyedül a kihívásaiddal. Lehetőséged nyílik saját tapasztalataid megosztására és mások sikereiből és küzdelmeiből való tanulásra, új perspektívákat nyújtva a saját helyzeted megértéséhez. Az interaktív és dinamikus tanulási környezet, amely szerepjátékokat és csoportos gyakorlatokat is magában foglal, segíti a tanultak azonnali gyakorlati alkalmazását, serkentve a kreativitást és a problémamegoldó készségeket. Emellett új szociális kapcsolatok kialakítására is lehetőséged lesz, amelyek hosszú távon is hasznosak lehetnek. A csoportos tréning költséghatékonyabb megoldást kínál, miközben ugyanolyan magas színvonalú tanácsadást és támogatást nyújt, és elősegíti a motiváció fenntartását és az elszámoltathatóságot, ami segít a céljaid elérésében és a folyamatos fejlődésben.

Miért érdemes részt venni a csoportos tréningen?

Fedezd fel belső erődet! Tréningünk segít abban, hogy felismerd és kiaknázd a benned rejlő erőt. Megtanulhatod, hogyan állj ki magadért, és hogyan kezeld a mindennapi kihívásokat magabiztosan.

Növeld önbizalmadat! A program célja, hogy megtanuld, hogyan építsd fel és tartsd fenn az önbizalmadat. Gyakorlatias tanácsokkal és technikákkal látunk el, amelyek segítenek abban, hogy erősebb és magabiztosabb légy.

Találd meg a jövőképedet! Segítünk abban, hogy tisztán lásd a céljaidat és magabiztosan haladj feléjük. Akár most indítod a vállalkozásodat, akár már évek óta vezeted, mindig van lehetőség a fejlődésre és az új lehetőségek felismerésére.

Építsd a hálózatodat! A tréning során hasonló gondolkodású nőkkel is találkozhatsz, akik szintén vállalkozók és hasonló kihívásokkal néznek szembe. Közösségünk támogató és inspiráló, ahol megoszthatod tapasztalataidat és tanulhatsz mások sikereiből.

Mit tartalmaz a csoportos tréning?

Csatlakozz hozzánk!
Ne hagyd, hogy az önbizalomhiány akadályozzon a sikeres vállalkozás vezetésében! Csatlakozz tréningünkhöz, és fedezd fel belső erődet, hogy magabiztosan nézhess szembe a jövő kihívásaival.

A csoportos vállalkozónő önbizalomtréning menete

A vállalkozónő önbizalomtréning célja, hogy gyakorlati és hatékony módszerekkel segítsen fejleszteni az önbizalmadat és vállalkozói készségeidet. Mutatjuk a tréning menetét és működését:

1. Jelentkezés

Látogass el weboldalunkra és töltsd ki az online jelentkezési űrlapot. Itt megadhatod a szükséges adatokat és kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb tréningidőpontot.

A jelentkezésed beérkezése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amely tartalmazza a tréning részleteit és a további teendőket.

2. Előkészületek

A tréning előtt egy kérdőívet küldünk, hogy jobban megismerjük céljaidat, kihívásaidat és elvárásaidat. Ez segít abban, hogy a tréninget személyre szabottan tudjuk alakítani.

E-mailben küldünk előkészítő anyagokat és feladatokat, amelyek segítenek ráhangolódni a tréningre.

3. Tréningnap

A tréning első napján bemutatkozással kezdünk, ahol megismerheted a tréneredet és a többi résztvevőt. Ez a rész segít abban, hogy egy támogató és bizalmi légkör alakuljon ki.

A tréning több tematikus blokkra van osztva, amelyek mindegyike különböző szempontból segít az önbizalom növelésében és a vállalkozói készségek fejlesztésében:

A résztvevők kis csoportokban dolgoznak, hogy megvitassák és gyakorolják a tanultakat. Ezek a műhelymunkák lehetőséget adnak az azonnali visszajelzésre és a tapasztalatok megosztására.

4. Követés és támogatás

A tréning végén egy záróbeszélgetés keretében összegzünk és megosztjuk a tapasztalatokat, valamint meghatározzuk a további lépéseket. Rendszeres követő e-maileket küldünk, amelyek további tippeket, inspirációkat és hasznos információkat tartalmaznak. Hozzáférést kapsz egy zárt online közösséghez, ahol továbbra is kapcsolatban maradhatsz a trénereddel és a többi résztvevővel, megoszthatod a sikereidet és kérdéseidet.

Csatlakozz most és légy része egy inspiráló és támogató közösségnek, amely segít abban, hogy magabiztosabb és sikeresebb vállalkozó válj belőled!

Jelentkezés

  Workshopok

  Női HangERŐ
  MeNŐpausa program
  Főnix program nőknek
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024