Kinga Knecht-Gothard

Női önbizalom wellness

Inspiráló, önbizalomnövelő női elvonulás a kívül-belül nőiesség jegyében

Csatlakozz hozzánk a nőiesség varázslatos útjára a három napos Női Elvonulásunkon, ahol Te és a nőiességed van a középpontban!


Évente 2-3 alkalommal tartjuk meg, a következő alkalom: 2024 őszén.


Szükséged van egy kis időre, hogy önmagadra koncentrálj és mélyebbre áss a nőiességedben? Vágysz egy olyan élményre, ahol megoszthatod gondolataidat és érzéseidet más nőkkel, akik hasonló utat járnak? Szeretnél egy olyan 3 napot az életedben, ahonnan garantáltan nagyobb önbizalommal térsz haza, mint ahogy érkeztél? Akkor itt a helyed a „Női Tükrök” – a kívül-belül Nőiesség jegyében – Inspiráló Női Elvonulásunkon!

Változz velem!
Tudom mit érzel!

Egy utazás, ami erősíti önbizalmad, nőiességed és önazonosságod.

Ismerd meg női válaszaidat jól megérdemelt környezetben

Célom, hogy egy olyan lehetőséget teremtsek, ahol nőként, nők között, igazán varázslatos környezetben, a nőiesség több aspektusára összpontosíthatsz. Ez a három napos program teljes egészében rád és a külső-belső utazásodra fókuszál. Segítek felfedezni a külső és belső erődet, megerősíteni a magabiztosságodat és megtalálni a saját nőiességed egyedi és önazonos kifejezését. Mindezt egy olyan csodálatos környezetben, mint a Villa Chez les Amis, ahol a stílus, az elegancia, a nyugalom, a kifinomultság, a méltóság és a kreatív részletek mind a női lét kibontakozását erősítik.

Miért megoldás számodra a Inspiráló, önbizalomnövelő női elvonulás?

„Királynői” környezet

A Női Elvonulásunk helyszíne a Villa Chez les Amis, aminek a hangulatát átélni kell. Kifinomult, könnyedén elegáns és minden részletében stílusos, ahol már attól „Nőbbnek” érzed magad, ha csak ülsz csendben bármelyik nyugalmat adó szegletében. Maga a hely önmagában gondoskodik arról, hogy otthon hagyd a város, a család zaját, a hétköznapi rohanást, stresszt és mindent, ami zavarhatná a magadra figyelést és a pihenést.

Fenséges falatok

A nőiesség megéléséhez az ízek is hozzátartoznak, ezért mennyei ízekkel varázsolunk el, hogy ezzel is hozzájáruljunk a különleges élményedhez.

Összekapcsolódás más nőkkel

Olyan közösséghez csatlakozhatsz, ahol megoszthatod gondolataidat, érzéseidet és tapasztalataidat más nőkkel, akik hasonló utat járnak. Inspiráló emberekkel találkozhatsz, akik segítenek új perspektívákra nyitni és növekedni.

Kreatív kifejezés és önkifejezés

A kreatív művészeti tevékenységek lehetőséget adnak arra, hogy vizuálisan, vagy kézzel foghatóan kifejezd a belső világodat. Ezek az alkotások lehetővé teszik az egyéni kreativitásod kiteljesítését miközben kifejezed a nőiességed, ráadásul az alkotásaidat („belső gyermek” nyaklánc, „női erő” karkötő) haza is viheted, hogy még hosszú ideig otthon is erősítsen téged, ha ránézel.

Meditáció és testmozgás

Kapcsolódj ki a meditáció és a mindfulness gyakorlatok segítségével, amelyek segítenek a belső békéhez és az intuitív bölcsességhez való eljutásban. Emellett olyan testmozgási lehetőséget és testtudatosság erősítő gyakorlatokat is kínálunk, mint a tánc, vagy a „női tartás és járás” technika, hogy kapcsolatba lépj a testeddel, felfedezd a nőiességed megnyilvánulásait és megtanuld bátran kifejezni.

Nőiesség megerősítő szertartás

Éld át a nőiesség megerősítő szertartását, amely mélyebb kötődést hoz létre a belső női erőddel. Ez a szertartás lehetőséget ad arra, hogy meghatározd a személyes elköteleződésedet a saját nőiességed iránt, és megünnepeljük az egyedi, önbizalommal teli utadat.

Egyénre szabott ajándékok

A három nap eredményeként létrejött, és a nőiességed megerősítő tárgyakat (belső gyermek nyaklánc, női erő karkötő, munkafüzet + mappa) hazaviheted, amelyek támogatnak téged abban, hogy a gyakorlatban egyedül is tovább vidd az itt szerzett tapasztalataidat, a kapott eszközöket használni tudd a mindennapokban.

Stílus alapok

A belső erő a külső ragyogásban nyilvánul meg és fordítva. A külső ragyogás erősíti az önbizalmat, magabiztosságot ad. Stílustanácsadó segítségével tanuld meg, hogyan kapcsolódj a testeddel, hogyan hangsúlyozd a vonzerejét a különböző styling eszközökkel, hogyan maradj elegáns és stílusos minden helyzetben. Sminkes és kozmetikus útmutatásaival ismerd meg a „slow-aging” lépéseket a bőröd egészséges állapotának megtartásáért, tanuld meg, hogy hogyan emeld ki az arcod egyediségeit egyszerű smink technikákkal, hogyan mutasd meg könnyedén a természetes szépségedet.

Tanuld meg a stílusos és nőies öltözködés, valamint a mindennapi arcápolás és smink alapjait.

Megújult nőiességed képekben rögzítve

A három nap lezárásaként profi sminkes kiemeli az arcod szépségeit, styling eszközökkel kihangsúlyozzuk tested vonzó adottságait, majd egy tehetséges fotós megörökíti a megújult énedet, amely egészen biztosan a legjobb formád lesz. A 3 legjobban tetsző fotót használhatod a munkádhoz, a közösségi médiában, vagy csak egyszerűen gyönyörködhetsz bennük. Mert tudni fogod, hogy Te vagy! Tudni fogod, hogy képes vagy!
Ne hagyd ki ezt az izgalmas és átfogó élményt, ahol fejlesztheted az önbizalmadat, az önértékelésedet és az önbecsülésedet, megtalálhatod a nyugalmad, a belső erődet és kibontakoztathatod a nőiességedet!

Csatlakozz hozzánk a „Női Tükrök” – Inspiráló Nőiesség Útján, ahol megláthatod magad mások tükrében, ahol izgalmas előadások és feladatok várnak rád, ahol az összekapcsolódás, az önismeret és a kreatív kifejezés új dimenzióit fedezheted fel a nőiesség vonalán, és ahol megfogalmazhatod a saját válaszaidat.

Légy részese egy három napon át összekapcsolódó, ízig – vérig női közösségnek, amely támogat, inspirál, lelkesít és megtart a személyes növekedésedben.

Foglald le most a helyed a Női Elvonulásunkra és indítsd el belső utadat a nőiesség erejének felfedezésére!
Női Tükrök – inspiráló női elvonulás azokat a nőket szólítja meg, akik tudják a nőiesség felbecsülhetetlen értékét, akik vágynak a kiteljesedésre, akik hisznek a testi-lelki megbonthatatlan egységben, akik eldöntötték, hogy felszabadult, életvidám és önazonos nőként akarnak élni.
A résztvevők száma korlátozott, ezért ha úgy érzed, hogy itt a helyed, ne habozz sokáig, foglald le a helyed. A helyek 20%-a már elkelt a meghirdetést megelőzően!
Elhelyezés két ágyas szobákban.
299.000 Ft/fő (a legutóbbi esemény)

2024. őszén jövünk az aktuális részvételi díjainkkal. (Iratkozz fel a hírlevélre, ne maradj le róla!)

Ígérem minden percét szeretni fogod, és a fejlődésedre használhatod! Nem csak fejlődsz, hanem feltöltődsz, újabb barátságokra tehetsz szert, és mesés élményekkel gazdagodsz!
Igazi, tartalmas öngondoskodás a kívül-belül nőiesség jegyében!
Már csak egy döntésnyire vagy!

Jelentkezés

  További szolgáltatások

  Női vállalkozó stílustanácsadás
  Vállalkozónő önbizalomtréning
  Külső nőiesség fejlesztése
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024