Kinga Knecht-Gothard

Női HangERŐ

Csatlakozz a Női HangERŐhöz – női körhöz

A Női hangerő – női kör egy olyan egyedülálló hely, ahol a NŐT , a nőiességet KÍVÜL-BELÜL építjük, az önismeret és stílus eszközeivel.

Havonta 1 alkalommal tartjuk meg, minden hónap első hetében, 18.00 – 20.00 óra között, Budapesten a XII. kerületben.
Szükséged van egy olyan térre, ahol őszintén és félelem nélkül kapcsolódhatsz magadhoz és más nőkhöz, a női létedhez? Akkor itt a helyed a Női hangok közösségében!
Változz velem!
Tudom mit érzel!

A hely, ahol NŐT építünk az önismeret és stílus eszközeivel.

Hiszem, hogy egy jó élethez, egy vonzó női léthez, egy kielégítő párkapcsolathoz, egy gondoskodó szülői léthez az önismeret és az önfejlesztés szükségszerű, a nőiesség “helyes” megélése elengedhetetlen. Megvalósulásukat leghatékonyabban a női közösségek személyiségformáló és összetartó ereje, a tiszta női hangok felemelő és megtartó energiája teszi lehetővé.
Ahhoz, hogy mindezt megtapasztalhassuk és elérjük, szükségünk van egy olyan támogató térre, ahol őszintén és félelem nélkül kapcsolódhatunk magunkhoz és egymáshoz, a női létünkhöz.
Ezért hívtam életre a női kört, amelynek a Női hangok nevet adtam, és célja a női lét megfigyelése, megértése, valamint a kiteljesedett női lét megteremtése.
Azért választottam ezt a nevet, mert hiszem, hogy a női hangoknak ereje van, főleg, ha azok ki vannak mondva.

A Női HangERŐ közössége

Tapasztalatokra építünk, életeket változtatunk meg

A hosszú önismereti utamon és szakmai képzések alatt az a belső meggyőződés alakult ki bennem, hogy nincsen kiegyensúlyozott élet, önismeret, fejlődés, tudatosság és magabiztosság nélkül.
Nincsen életteli, boldog párkapcsolat, egészséges nőiesség tudat, magas önbecsülés és gyönyörteli szexualitás nélkül.
Nincsenek az előbbiek, külső ragyogás, azaz a stílus nélkül.
Hiszem, hogy a nőiességünket helyesen megélő nőként bennünk van a lehetőségek tárháza, a kedvesség ereje, a finomság eleganciája, a lágyság energiája, és rendelkezünk az erőszak nélküli magabiztossággal, a csendes sikerrel, csupán öntudatra kell ébrednünk.

A Női hangerő – női kör egy meghitt és biztonságos tér, ahol a nők összegyűlhetnek, hogy őszintén beszéljenek félelmeikről, nehézségeikről, sérüléseikről, és örömeikről, vagy sikereikről. Itt minden nőnek lehetősége van arra, hogy megoszthassa történetét és érzéseit, tudva, hogy támogató környezetben fogadják.

A Női hangerő – női kör egy inspiráló és bátorító közösség, ahol a nők szabadon tudnak megnyilvánulni a nőiességgel, a női (és férfi) energiákkal, a nőiség aspektusaival és női szexualitással kapcsolatos témákban.

A női körök ereje egy olyan kizárólagos női tér megteremtését teszik lehetővé, ami segít ledönteni, az elfojtás, a tagadás, a szégyen korlátait, amelyek akadályoznak minket abban, hogy szembenézzünk a problémáinkkal.

A Női hangerő – női kör egy olyan elfogadó és ítélkezésmentes bizalmi csoport, ahol kimondásra és feloldásra kerülhetnek félelmek, fájdalmak, traumák, ezzel együtt teret kaphat az öröm és felemelő tapasztalatok megosztása is.

A Női hangerő – női kör egy olyan megtartó és felismerést hozó tér, ahol megélhetjük, hogy nem vagyunk egyedül a kérdéseinkkel, problémáinkkal, valamint azt is, hogy a saját történeteinkkel inspirálhatunk másokat.

Amikor egy női körben együtt vagyunk, találkozunk, megnyílunk és közeledünk egymáshoz, fantasztikus élményeket élhetünk át. A csoportban való jelenlét mély érzelmi és lelki tapasztalatokat hozhat, és gyógyító hatással lehet ránk, ugyanis az empátia, a megértés és az együttérzés az, ami elősegíti a gyógyulást és a növekedést.

A női körnek további célja, hogy erős, megtartó és támogató közösséget hozzon létre, ahol minden nő egyenlő és bátran hallatja a hangját, hogy segítse a nőket az öntudatra ébredésben és fejlődésük elősegítésében.

Itt nem csak hallgatunk egymásra, de valóban meghalljuk egymást. Együtt dolgozunk azért, hogy egymás példáján, tapasztalatán és megélésén keresztül új nézőpontokat találjunk, új megoldásokat fedezzünk fel, új eszközöket találjunk, és megerősítsük egymást nem csak a nőiesség, hanem az élet minden területén. Megtanuljuk tudatosítani a saját működésünk mozgatórugóit, a viselkedésünk mintázatait, ezáltal jobban fogjuk érteni nemcsak magunkat, hanem a társunkat.

Légy bátor és lépj be a Női hangok világába! Várlak szeretettel, hogy részese legyél egy olyan közösségnek, amelyben megtalálhatod a saját kérdéseidet, és magkaphatod azt a támogatást, felemelést és megértést, amire vágytál.

Csatlakozz a Női hangok – Női Körhöz, és tárjuk fel együtt a nőiesség misztériumait és gazdagságát, hiszen a világ sokkal jobb hely, ha derűs, felszabadult és tudatos nőkkel, valamint férfiakkal van tele! (felszabadult, tudatos nőként sokat tudunk ezért tenni)

Témáink a teljesség igénye nélkül

Ebben az öt hétig tartó 4+1 lépéses programban az alapvető cél az, hogy megtanuld, hogy a személyiséged, azon belül a nőiességed erejét használva, hogyan alakítsd ki az egyedi stílus egyéniségedet, valamint a megjelenésed önazonossá tételével hogyan érhetsz el pozitív változásokat az életedben. A program olyan elméleti és gyakorlati ismereteket biztosít, amelyek segítségével hatékonyabban tudod megmutatni a nőiességedet, az egyéniségedet, a megjelenésed, a stílusod által.

Nőiesség, stílus, öltözés és önazonosság 5 héten át

Ez csak néhány példa, a konkrét témák a női kör résztvevőinek érdeklődésétől, tapasztalataitól és igényeitől függenek. A női kör lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy megosszák gondolataikat, érzéseiket és tapasztalataikat ezeken a témákon keresztül, támogatást és inspirációt nyújtva egymásnak.

A Női Körök havonta találkoznak, minden hónap első hétfőjén, 18.00-20.00 között. A részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi díj: 10.000 Ft (5.000 Forint/ óra) alkalmanként. (amennyiben az első alkalommal a csoport nagyobb része elköteleződik, a kör zárttá alakul, ameddig a tagok érdekei így kívánják)

Jelentkezés

  FONTOS! A regisztrációd akkor érvényes, ha emailben visszaigazoltam neked! Ha nem kapnál egy napon belül visszajelzést, kérlek nézd meg a spam mappában is, vagy keress a +36706376441 telefonszámon!

  További szolgáltatások

  Női vállalkozó stílustanácsadás
  Vállalkozónő önbizalomtréning
  Külső nőiesség fejlesztése
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024