Kinga Knecht-Gothard

MeNŐpauza - Maradj látható 50 felett is!

Fedezd fel, hogyan lehet a menopauzával is teljes, boldog és kiegyensúlyozott életet élni! Csatlakozz hozzánk egy inspiráló és támogató közösségben, ahol a nőiesség, szexualitás, stílus és az önismeret új értelmet nyer. Ebben a workshopban együtt járjuk körül a menopauza különböző aspektusait, és megmutatjuk, hogy az élet ezen szakasza nem a lemondásról, hanem az új lehetőségek felfedezéséről szól.
Változz velem!
Tudom mit érzel!

Izgalmas, okos és sexi Nő vagy 50 felett is! – Csak el kell végre hinned!

MeNŐpauza program

Önismeret és belső harmónia

Az önismereti gyakorlatok segítenek megtalálni a belső erőt és harmóniát az életedben. A workshop elején rövid bevezető beszélgetés lesz, ahol megismerkedhetsz az önismeret és a belső harmónia fogalmaival. Érzelemfeldolgozó gyakorlatokkal folytatjuk, amelyek célja, hogy felismerd és megértsd az érzelmeidet. Ehhez érzelmi feljegyzéseket készítünk, és csoportos beszélgetéseket tartunk, ahol megoszthatod érzéseidet és támogatást kaphatsz a többiektől. Az önismereti tesztek és kérdőívek segítségével jobban megismerheted saját személyiségedet, erősségeidet és értékeidet.

Mindezek a gyakorlatok együtt segítenek abban, hogy mélyebb önismeretre tegyél szert, erősítsd a belső erődet, és megtaláld a belső harmóniát az életedben.

Női egészség és meNŐpauza

A menopauza során számos testi és lelki változással kell szembenézned. Részletesen megismerheted a menopauza tudományos hátterét, például azt, hogy a hormonális változások hogyan befolyásolják a tested működését. Beszélünk az életmódbeli változtatásokról, mint a megfelelő táplálkozás, rendszeres testmozgás és stresszkezelési technikák, amelyek segíthetnek enyhíteni a tüneteket.

Az interaktív beszélgetések lehetőséget adnak arra, hogy megoszd tapasztalataidat és kérdéseidet, valamint támogató közösséget találj.

Szó lesz a megfelelő étrendről, amely gazdag kalciumban, D-vitaminban és omega-3 zsírsavakban, és segít fenntartani a hormonális egyensúlyt. Ismertetjük, hogyan segíthet a rendszeres testmozgás, például a jóga és a sétálás, a csontsűrűség fenntartásában és a stressz csökkentésében. Az aromaterápia és az illóolajok, mint a levendula és a borsmenta, szintén hasznosak lehetnek a relaxációban és az alvás javításában.

Nőiesség és szexualitás

Lehetőséged lesz beszélgetésekre és gyakorlatokra a nőiesség és szexualitás megőrzéséről és felfedezéséről. Megtudhatod, hogyan tartsd fent és éld meg teljes mértékben a nőiességedet a változó korban is. Szó lesz a hormonális változások hatásairól, és arról, hogyan kezelheted ezeket természetes módon. Tájékozódhatsz, milyen szerepet játszik a megfelelő étrend, a rendszeres testmozgás és a mentális jólét a szexuális egészség fenntartásában. Beszélünk az érzelmi közelség fontosságáról, és arról, hogyan lehet nyíltan kommunikálni a partnereiddel. Készülünk extrákkal is: különböző technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek növelni a szexuális örömödet és elégedettségedet.

A workshopon olyan gyakorlati tippeket kapsz és technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek megoldani a problémáidat, és teljes mértékben megélni a nőiességedet és szexualitásodat. Az interaktív beszélgetések és gyakorlatok során támogatást és inspirációt nyújtunk, hogy magabiztosabbnak és elégedettebbnek érezd magad ezen a területen is.

Stílus és öltözködés

Változó testalkatodat figyelembe véve, hogyan találd meg egyéni stílusodat? Személyre szabott stílustanácsadást és öltözködési tippeket is kapsz a workshopon. Megismerheted, hogyan hangsúlyozd előnyösen az alakodat és hogyan válassz olyan ruhákat, amelyek kiemelik szépségedet és önbizalmadat. Megmutatjuk, hogyan alakíts ki egy olyan ruhatárat, amely megfelel az életstílusodnak és egyéniségednek, valamint, hogyan kombinálj különböző ruhadarabokat és kiegészítőket, hogy örömmel kifejezd ki magad.

Üres fészek szindróma

Támogatást nyújtunk a gyermekek kirepülése utáni időszakra is. Megmutatjuk, hogyan találj új célokat és értelmet a mindennapjaidban, amikor már nem vagy aktívan jelen a gyermeked életében. Hogyan kezeld az üres fészek szindróma érzelmi kihívásait, és hogyan építs új kapcsolatokat más területeken? - Gyakorlati tanácsokat adunk arra, hogyan találj vissza a saját életedhez és érdeklődési körödhöz, és hogyan fejleszd tovább személyes és szakmai életedet. Felfedezheted, hogyan alakítsd át a napi rutinodat és hogyan fogadd el a változást pozitívan.

Megkapod a tökéletes megoldást ahhoz, hogyan találj új célokat és értelmet az üres fészek szindróma időszakában, és hogyan építsd tovább a személyes boldogságodat és kiegyensúlyozottságodat.

Párkapcsolat megújítása

Gyakorlati tippeket és technikákat osztunk meg arról, hogyan érd el a kettesben töltött idő minőségi megélését. Tanulhatsz kommunikációs és konfliktuskezelési stratégiákat, amelyek hozzásegítenek a nyílt és hatékony beszélgetésekhez. És, hogy ne csak beszélgessetek, tartsd fenn az intim és érzelmi kötődést is! Hogyan? – Mutatjuk!

Hasznos információkkal gazdagodsz, amelyek hozzásegítenek, hogy mélyebb megértést és kapcsolódást érj el a partnereddel.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, hogy a menopauza nem az élet végét, hanem egy új, izgalmas fejezet kezdetét jelenti! Ezen a workshopon megosztjuk tapasztalatainkat, tanulunk egymástól, és együtt ünnepeljük a női teljességet minden korosztályban.

Regisztráció és Részletek:

Kérjük, regisztrálj előre, hogy biztosítsd a helyedet.

Jelentkezés

  További szolgáltatások

  Női vállalkozó stílustanácsadás
  Vállalkozónő önbizalomtréning
  Külső nőiesség fejlesztése
  Nőiesség Kívül-Belül
  Belső nőiesség fejlesztése
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024