Kinga Knecht-Gothard

Külső Nőiesség fejlesztése

Egyéni stílustanácsadás a külső nőiességed megvalósításához

Ha bármelyikre igen a válaszod, erre a programra lehet szükséged.
A nőiesség bár belülről fakad, kívül is megmutatkozik a stíluson keresztül. Fontosnak tartom, hogy a nők megértsék a megjelenésük és a stílusuk erejét.
Változz velem!
Tudom mit érzel!

Az öltözködés lehetőséget kínál önbizalmad erősítésére, egyediséged kifejezésére, és arra, hogy bizalmat, szimpátiát ébressz másokban.

Stílustanácsadás, hogy Önazonos légy, ne csak divatos

Ezért egy 5 héten át tartó, 4 + 1 lépéses női stílus programra bátorítalak, ahol a nőiesség külső jegyeire terelődik a fókusz, hogy megtaláld a saját válaszaidat, valamint a személyes megjelenésedet bővítheted a leginkább hozzád illő stílus elemeivel, azaz meghatározhatod és megmutathatod a stílus egyéniségedet, ezáltal felszabadult, magabiztos, elégedett és stílusos legyél.
Az öltözködés rengeteg lehetőséget kínál a kreativitásra és az önkifejezésre. Célom az, hogy segítsek neked felfedezni a saját stílusodat, hogy magabiztosan és autentikusan öltözködj a mindennapokban.

Csak egy döntésnyire vagy!

Az önbizalom visszapillantó tükre az öltözködés

Az öltözködésnek nagyon fontos szerepe van az önbizalom és az önértékelés kialakításában. Amikor olyan ruhát viselünk, amely jól áll nekünk és amelyben jól érezzük magunkat, akkor magabiztosabbak és vonzóbbak leszünk.
Ha nem érezzük jól magunkat a ruháinkban, akkor ez önbizalomhiányt eredményezhet, amely befolyásolja az életünket. Az önbizalomhiány az élet más területein is megjelenhet, például a munkahelyen, a társas kapcsolatainkban, tulajdonképpen az életünk összes területein.
Az öltözködés, ha jól csináljuk, segíthet abban, hogy az önbizalmunk és az önértékelésünk erősödjön, és a mindennapi életben magabiztosabbak, bátrabbak, határozottabbak legyünk.
Ezért fontos, hogy az öltözködésünket oly módon alakítsuk ki, amely megfelel az egyéniségünknek, az életformánknak, a temperamentumunknak, a hangulatunknak, és amelyben jól érezzük magunkat. Ha ez sikerül, akkor pozitív hatással lehet az életünk más területeire is, és nagyobb önbizalmat adhat nekünk, hogy azokat a dolgokat elérjük, amiket szeretnénk.

A külső nőiesség fejlesztése, stílustanácsadás 4+1 lépésben

Ebben az öt hétig tartó 4+1 lépéses programban az alapvető cél az, hogy megtanuld, hogy a személyiséged, azon belül a nőiességed erejét használva, hogyan alakítsd ki az egyedi stílus egyéniségedet, valamint a megjelenésed önazonossá tételével hogyan érhetsz el pozitív változásokat az életedben. A program olyan elméleti és gyakorlati ismereteket biztosít, amelyek segítségével hatékonyabban tudod megmutatni a nőiességedet, az egyéniségedet, a megjelenésed, a stílusod által.

Nőiesség, stílus, öltözés és önazonosság 5 héten át

1. Stílus egyéniséged meghatározása

Első lépésben megvizsgáljuk, hogy egyáltalán mi az, amit jelenleg üzensz a megjelenéseddel, az öltözködéseddel, majd azt, hogy mi az, amit üzenni szeretnél. Feltérképezzük a személyiséged, azon belül a stílus esszenciáidat, összeszedjük a téged leginkább jellemző erősségeket, emelő tulajdonságokat.

2. Stílus egyéniséged külső megjelenésének feltárása

Második lépésként megvizsgáljuk a testalkatodat, a különböző ruhadarabokat, cipőket és kiegészítőket, és újratervezzük az szekrényed tartalmát. Megnézzük, hogy mi az, amit érdemes megmutatni/kiemelni magadból, és azt hogyan tudod egyszerű eszközökkel megtenni.

3. A ruhatárad elemzése

Harmadik lépésben jöhet a ruhatárad elemzése. Megvizsgáljuk, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket jelenleg szívesen viselsz, majd azokat vesszük sorba, amelyek tetszenek, de valamiért nem kerülnek be a ruhatáradba.

Átnézzük a gardróbodat, és a már megszerzett tudásodat is felhasználva átválogatjuk azt.

4. A stílus egyéniségednek megfelelő ruhatár összeállítása

Ebben a negyedik lépésben, a közös munka során általad felállított stílus egyéniség és cél figyelembevételével olyan üzleteket keresünk, amelyek leginkább igazodnak az egyéni stílusodhoz és anyagi lehetőségeidhez. Az adott vásárlások során, a korábban összeállított listán szereplő ruhadarabokat keressük, miközben olyan tudást szerzel, amely segít neked a jövőben egyedül is kiválasztani a számodra előnyös ruhadarabokat.

Türelmesen segítek a ruha választásban, mindig elmondva, hogy az adott darab mit sugall rólad, miért áll jól, vagy miben kellene változtatni, valamint javaslatot teszek arra, hogy hogyan viseld az adott ruhát, milyen kiegészítőket, cipőt viselhetsz hozzá. Megtanítom neked azt, hogy a jövőben a vásárlás egyfajta énidő, feltöltő élmény legyen, ahol a nőiességed kerül fókuszba, amely örömteli, inspiráló, megnyugtató és elégedett eseményt eredményez.

+1. Az új stílus egyéniséged megörökítése

Szabadon választható lépés, ahol az új stílus egyéniségedet profi fotós örökíti meg.

Egy olyan alkalom, ahol te vagy a középpontban. Általad választott helyszínen, az új stílus egyéniségednek és az aktuális hangulatodnak megfelelően összeállított ruhadarabokban és kiegészítőkkel, profi sminkben, magabiztosan állhatsz a kamera elé.

Új életminőség, Új tükör 5 hét alatt

Önmagadba fektetsz úgy, hogy szabad és stílusos nőként, a nőiességedet önazonosan megélve az életedet jó irányba mozdíthatod.
Most 5 hetet azzal tölthetsz, hogy megtanuld a saját nőiességed erejét használni, ismerkedj a saját stílusoddal, fejleszd magad, új ismereteket szerezz, új eszközöket tanulj meg használni, hogy magabiztosabban tudd megmutatni a nőiességedet, az egyéniségedet, a hangulatodat, a megjelenésed, a stílusod által.
Csak egy döntésnyire vagy!

Jelentkezés

  Workshopok

  Női önbizalom wellness
  Külső nőiesség fejlesztése
  Belső nőiesség fejlesztése
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024