Kinga Knecht-Gothard

Főnix program - Teljes átalakulás nőknek

Fedezd fel a Főnix program lehetőségeit!

A Főnix program egy átfogó, nőknek szóló program, amely segít abban, hogy újra megtaláld önmagad és visszanyerd az életed feletti kontrollt. Legyen szó válásról, traumáról vagy fogyás utáni útmutatásról, célunk, hogy újra ragyoghass és magabiztosan lépj a jövő felé.

Változz velem!
Tudom mit érzel!

Egy olyan újjászületésben vehetsz részt, ahol a belsőd -és külsőd megváltoztatásával visszanyered az önbizalmad – bárhonnan is indultál.

Pszichológiai átalakulás

A Főnix program alapvetően a pszichológiai „finomhangoláson” és fejlődésen alapul. Az emberi psziché bonyolult és sokszor nehéz helyzetekkel kell megküzdenie, mint például válás vagy trauma. Ezek az események gyakran okoznak pszichológiai stresszt, szorongást és depressziót, amelyek gátolhatják az egyén személyes fejlődését és boldogságát.

A program keretében tapasztalt pszichológusok, terapeuták és stylist segítségével dolgozunk együtt azon, hogy feldolgozhasd negatív élményeidet, eseményeket. Az olyan technikák, mint a kognitív viselkedésterápia (CBT), mindfulness és érzelemfókuszú terápia (EFT) alkalmazása révén célunk a belső béke és az önelfogadás elérése. A pszichológiai támogatás révén újraépíthetjük az önbizalmadat és erősíthetjük a mentális ellenállóképességedet, hogy felkészülhess a jövő kihívásaira.

Öltözködés és új ruhatár

Az átalakulás része az önbizalom visszanyerése, amelyben az öltözködés és az új ruhatár is fontos szerepet játszik. Az öltözködésed nagyban befolyásolja, hogyan érezed magad a bőrödben és hogyan látnak téged mások. Az új ruhatár kialakítása nem csupán esztétikai kérdés, hanem az önkifejezés és az önbizalom erősítésének eszköze is.

A Főnix program keretében stílustanácsadó segít megtalálni azokat a ruhadarabokat és stílusokat, amelyek leginkább illenek hozzád és kifejezik az új énedet. Az öltözködés révén nem csak a külsőd változik meg, hanem a belső világod is. A jól megválasztott ruhák magabiztosságot és pozitív önképet nyújtanak, amelyek segítenek abban, hogy újraépítsd önmagadat és nyitottan állj az új lehetőségek elé.

Új élet, új lehetőségek Főnix programmal

A Főnix program célja, hogy segítsen újra felfedezni és megélni a benned rejlő erőt és szépséget. Az átfogó pszichológiai támogatás és a stílustanácsadás mellett további szolgáltatásokat is kínálunk igény szerint, mint például életvezetési tanácsadás, párkapcsolati tréning és karrierfejlesztési programok. Célunk, hogy minden résztvevő egy új, pozitív és önbizalommal teli életet kezdjen, amelyben újra ragyoghat és teljes életet élhet.
Csatlakozz a Főnix programhoz, és tapasztald meg a teljes átalakulás erejét! Kezdj új életet, amelyben magabiztosan nézhetsz szembe a kihívásokkal és kihasználhatod az új lehetőségeket. Tegyél egy lépést önmagadért és a jövődért – ragyogj újra a Főnix programmal!

Kiknek ajánlott a Főnix program?

A Főnix program különösen azoknak a nőknek ajánlott, akik jelentős élethelyzetbeli változásokkal küzdenek és támogatásra van szükségük ahhoz, hogy újra megtalálják önmagukat és új életet kezdjenek. Az alábbiakban részletezzük, kik profitálhatnak leginkább a programból:

1. Válás után újrakezdők

A válás érzelmi és mentális kihívásokat jelenthet, és gyakran szükség van támogatásra a továbblépéshez. A Főnix program segít feldolgozni a válás során felmerülő érzéseket, új célokat kitűzni és újrakezdeni az életet magabiztosan és önbizalommal.

2. Traumán átesettek

Akik traumatikus élményeken mentek keresztül, legyen szó veszteségről, bántalmazásról vagy más súlyos eseményről, különösen nagy szükségük lehet pszichológiai támogatásra. A program terapeutái és pszichológusai segítenek a trauma feldolgozásában és az érzelmi gyógyulásban.

3. Nagyobb fogyáson átesett nők

Azok a nők, akik jelentős fogyáson mentek keresztül, gyakran új önképpel és öltözködési stílussal találkoznak. A Főnix program stílustanácsadása és pszichológiai támogatása segít abban, hogy magabiztosan és örömmel éld meg az új tested és megjelenésed.

4. Karrierváltásra készülők

Azok számára, akik karrierváltást terveznek vagy újrakezdésre készülnek a munka világában, a program karrier tanácsadása és célkitűzési támogatása nélkülözhetetlen lehet. Segítünk megtalálni az új irányt és elérni a kitűzött célokat.

A Főnix program célja, hogy támogassa a nőket abban, hogy bármilyen élethelyzetből képesek legyenek újrakezdeni és ragyogni. Akár válás, trauma, jelentős fogyás vagy karrierváltás előtt állsz, vagy csak egyszerűen szeretnéd újraépíteni önbizalmadat és megtalálni az önmagadhoz vezető utat, a Főnix program neked szól.

A Főnix program menete és időtartama

1. Kezdeti konzultáció és felmérés (1. hét)

A program kezdetén egy személyes találkozóra kerül sor, ahol egy részletes konzultáció keretében felmérjük az aktuális helyzetedet, igényeidet és céljaidat. Ezen a találkozón megbeszéljük az elvárásaidat, és kidolgozunk egy egyéni tervet az átalakulásodhoz.

Tapasztalt pszichológusaink segítségével részletes felmérést végzünk a mentális és érzelmi állapotodról. Ez magában foglalhat kérdőíveket, interjúkat és szükség esetén további diagnosztikai eszközöket.

2. Pszichológiai támogatás és terápia (2-8. hét)

Heti rendszerességgel terápiás ülésekre kerül sor, ahol különböző módszerekkel (kognitív viselkedésterápia, mindfulness, érzelemfókuszú terápia stb.) dolgozunk a belső békéd és önbizalmad helyreállításán.

Lehetőség nyílik csoportos terápiás foglalkozásokra is, ahol más, hasonló helyzetben lévő nők támogatásával és tapasztalatcseréjével gazdagodhat a folyamat.

3. Stílustanácsadás és ruhatárfrissítés (4-6. hét)

Egy személyes találkozó keretében stílustanácsadónk segít meghatározni azokat a színeket, fazonokat és ruhadarabokat, amelyek leginkább illenek hozzád és új életedhez.

Segítünk kiválasztani és beszerezni az új ruhadarabokat, amelyek kifejezik az új énedet és erősítik az önbizalmadat. Ezen kívül praktikus öltözködési tanácsokat és kombinációs ötleteket is kapsz.

4. Életvezetési tanácsadás (7-10. hét)

Személyes tanácsadónk segít meghatározni az új céljaidat és kidolgozni egy tervet azok eléréséhez. Ez magában foglalhat karrier vagy párkapcsolati tanácsadást, időgazdálkodási tippeket és motivációs stratégiákat.

Részletes útmutatást kapsz az egészséges életmód kialakításához, beleértve a táplálkozási tanácsokat, mozgásprogramokat és stresszkezelési technikákat.

5. Záró konzultáció és után-követés (11-12. hét)

Az utolsó találkozó alkalmával áttekintjük az elért eredményeket és az átalakulás folyamatát. Megbeszéljük az esetleges további lépéseket és a hosszú távú terveidet.

A program befejezése után is biztosítunk támogatást és utánkövetést, hogy biztosítsuk a tartós változást és segítsünk bármilyen felmerülő kérdésben vagy kihívásban.

A Program Időtartama

A Főnix program összesen 12 hétig tart, de a pontos időtartam az egyéni igények és a haladás függvényében változhat. Fontos számunkra, hogy minden résztvevő a saját tempójában haladhasson, és a lehető legjobban kihasználhassa a program nyújtotta lehetőségeket.

Jelentkezés

  További szolgáltatások

  Női vállalkozó stílustanácsadás
  Vállalkozónő önbizalomtréning
  Külső nőiesség fejlesztése
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024