Kinga Knecht-Gothard

Belső nőiesség fejlesztése

Nőiesség központú önismereti program

Egy 5 héten át tartó, 5 lépéses női programra bátorítalak, ahol a belső nőiesség körbe járásával keressük a te válaszaidat, a saját önismereted bővítheted a nőiesség elemeivel, hogy felszabadult, magabiztos, elégedett és önazonos legyél. Fedezd fel önmagad és nőiességed mélységeit.

Önismeret nélkül nincsen szabad és teljes élet.

Csak egy döntésnyire vagy!

Változz velem!
Tudom mit érzel!

Itt az ideje, hogy megértsd, mi is zajlik benned.
Támogat vagy hátráltat a nőiességed?

Önismeret és belső nőiesség kibontakozása 5 hét alatt

Nőként helytállni minden szerepünkben és helyzetben, nem könnyű feladat.

Ebben az öt hétig tartó 5 lépéses programban az alapvető cél az, hogy megtanuld, hogy a nőiességed erejét használva, hogyan érhetsz el pozitív változásokat az életedben a megfelelő lépések megtételével. A program olyan elméleti és gyakorlati ismereteket biztosít, amelyek segítségével hatékonyabban tudod kezelni a mindennapi kihívásokat, és javítani tudod az életminőségedet, a női létedet.

Női mintáid, a nőiességed elemeinek feltérképezése

Itt az ideje, hogy megértsd, mi is zajlik benned, hogyan támogat vagy hátráltat a nőiességed.

Az első lépésben olyan témákat járunk körbe, amelyek kapcsolódnak a nőiességhez, és segítenek megérteni önmagadat nőként. Információkat osztok meg a nőiesség eredetéről és a női mintákról, hogy mélyebb ismereteket szerezhess a témában, és azokat felhasználva megvizsgálhasd és azonosítsd a saját működési mintázatodat.

Nőiesség a szerepeinkben

A második lépésben körbejárjuk a női szerepek rád gyakorolt hatásait, a róluk alkotott hitrendszered.

Nőiességed külső megjelenési formáinak felismerése

A harmadik lépésben a nőiesség külső megjelenési formáiról beszélgetünk, ezáltal lehetőséged lesz megismerni és megérteni a nőiesség külső aspektusait, például a megfelelő öltözködés, a megjelenési stílus, a smink vagy a haj-, és bőrápolás terén. Ez azt jelenti, hogy tájékoztatást kapsz a különböző módszerekről, technikákról és eszközökről, amelyek segítségével a nőiesség külső megjelenése kifejezővé válik.

Nőiességed új eszközeinek meghatározása

A negyedik lépésben a program során felfedezett nőiesség elemeidet figyelembe véve, a kitűzött fejlődési cél mentén haladva tágítjuk a szemléletmódodat, új eszközöket, módszereket és gondolkodásmódot beépítve, amelyek segítenek az egyéni nőiességed kifejezésében, és amennyiben párkapcsolatban élsz, annak összhangjának megtalálásában.

A kapott tudást gyakorlatba ültetve, új megközelítéseket, gondolkodásmódokat és perspektívákat fedezhetsz fel a nőiességeddel és a párkapcsolatoddal kapcsolatban, úgy mint önmegvalósítás, egyéni autonómia, egyenlőség vagy a kölcsönös tisztelet erősítése, amelyek hozzájárulnak a nőiességed és a párkapcsolatod egészséges és kiegyensúlyozott fejlődéséhez.

Nőiességed megélése

Az ötödik lépésben a gyakorlati oldalt erősítjük, amit a folyamat során elméletben megtanultál, azt otthoni feladatok segítségével alkalmazhatod és gyakorolhatod a mindennapi életedben.

A gyakorlatok végzése során önmagadra fókuszálsz, több figyelmet szentelsz a belső érzéseidre, vágyaidra, értékeidre és igényeidre. Ez segít abban, hogy tisztábban lásd, hogy milyen értékek és jellemzők fontosak neked a nőiesség terén, Ez a mélyebb megértés lehetővé teszi számodra, hogy tudatosan alakítsd ki a saját egyéni nőiességedet, és azzal összhangban élj és cselekedj, ami igazán fontos neked.

Önmagadba fektetsz úgy, hogy kiteljesedett, szabad nőként, a nőiességedet megélve a kapcsolatodat is jó irányba mozdíthatod.
Most 5 hetet azzal tölthetsz, hogy ismerkedj a saját önismereteddel, a nőiességeddel, fejleszd magad, új ismereteket szerezz, új eszközöket tanulj meg használni, a nőiességed jobb minőségben megélni.

A szerzett tudást felhasználva szabadabb és teljesebb életet tudsz élni.

Csak egy döntésnyire vagy!

Jelentkezés

  Workshopok

  Főnix program nőknek
  Női HangERŐ
  Női önbizalom wellness
  Dr. Knecht Gothárd Kinga
  Párkapcsolati tanácsadó > Nőiesség és stílus mentor

  Nézd meg a többi szolgáltatásomat is, melyek mind a fejlődés, önazonosság és stílus útján juttatnak el céljaidhoz.

  A blogbejegyzésekben hasznos tippeket találsz mindennapi ki nem mondott érzéseidhez, soha fel nem vett ruhákhoz.

  Enter a username, access token, and user ID

  LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

  Kinga Knecht-Gothard 2024