Egy 5 héten át tartó, 5 lépéses női programra bátorítalak, ahol a belső nőiesség körbe járásával keressük a te válaszaidat, a saját önismereted bővítheted a nőiesség elemeivel, hogy felszabadult, magabiztos, elégedett és önazonos legyél.

Önismeret nélkül nincsen szabad és teljes élet.

Csak egy döntésnyire vagy!

Változz velem!

Tudom, mit érzel!

 • Sokszor előfordul, hogy nem érzed nőnek magad?
 • Gyakran alakul ki hatalmi harc a férfiakkal, esetleg a pároddal?
 • Szeretnél nőiesebb lenni, de nem tudod hogyan és mitől lehetnél?
 • Csak harccal tudod kivívni a társad elismerését?
 • Nem tudod megélni a nőiességed a párkapcsolatodban?
 • Úgy érzed, nem tudod felszabadultan élvezni a szexualitásod?
 • Nehezen tudod elengedni magad intim helyzetekben?
 • Nem tudod mitől lehetsz igazi csábító?
 • Elvesztél a feleség-anya-dolgozó nő szerepekben?
 • Ha bármelyikre igen a válaszod, erre a programra lehet szükséged.

Itt az ideje, hogy megértsd,
mi is zajlik benned.
Támogat vagy hátráltat a nőiességed?

Önismeret és belső nőiesség kibontakozása 5 hét alatt

Nőként helytállni minden szerepünkben és helyzetben, nem könnyű feladat.

Ebben az öt hétig tartó 5 lépéses programban az alapvető cél az, hogy megtanuld, hogy a nőiességed erejét használva, hogyan érhetsz el pozitív változásokat az életedben a megfelelő lépések megtételével. A program olyan elméleti és gyakorlati ismereteket biztosít, amelyek segítségével hatékonyabban tudod kezelni a mindennapi kihívásokat, és javítani tudod az életminőségedet, a női létedet.

   

  A stílus azt jelenti, hogy tudod, ki vagy, és beszéd nélkül fejezed ki magad.

  Női mintáid, a nőiességed elemeinek feltérképezése

  Itt az ideje, hogy megértsd, mi is zajlik benned, hogyan támogat vagy hátráltat a nőiességed.

  Az első lépésben olyan témákat járunk körbe, amelyek kapcsolódnak a nőiességhez, és segítenek megérteni önmagadat nőként. Információkat osztok meg a nőiesség eredetéről és a női mintákról, hogy mélyebb ismereteket szerezhess a témában, és azokat felhasználva megvizsgálhasd és azonosítsd a saját működési mintázatodat.

  Nőiesség a szerepeinkben

  A második lépésben körbejárjuk a női szerepek rád gyakorolt hatásait, a róluk alkotott hitrendszered.

  Nőiességed külső megjelenési formáinak felismerése

  A harmadik lépésben a nőiesség külső megjelenési formáiról beszélgetünk, ezáltal lehetőséged lesz megismerni és megérteni a nőiesség külső aspektusait, például a megfelelő öltözködés, a megjelenési stílus, a smink vagy a haj-, és bőrápolás terén. Ez azt jelenti, hogy tájékoztatást kapsz a különböző módszerekről, technikákról és eszközökről, amelyek segítségével a nőiesség külső megjelenése kifejezővé válik.

  Nőiességed új eszközeinek meghatározása

  A negyedik lépésben a program során felfedezett nőiesség elemeidet figyelembe véve, a kitűzött fejlődési cél mentén haladva tágítjuk a szemléletmódodat, új eszközöket, módszereket és gondolkodásmódot beépítve, amelyek segítenek az egyéni nőiességed kifejezésében, és amennyiben párkapcsolatban élsz, annak összhangjának megtalálásában.

  A kapott tudást gyakorlatba ültetve, új megközelítéseket, gondolkodásmódokat és perspektívákat fedezhetsz fel a nőiességeddel és a párkapcsolatoddal kapcsolatban, úgy mint önmegvalósítás, egyéni autonómia, egyenlőség vagy a kölcsönös tisztelet erősítése, amelyek hozzájárulnak a nőiességed és a párkapcsolatod egészséges és kiegyensúlyozott fejlődéséhez.

  Nőiességed megélése

  Az ötödik lépésben a gyakorlati oldalt erősítjük, amit a folyamat során elméletben megtanultál, azt otthoni feladatok segítségével alkalmazhatod és gyakorolhatod a mindennapi életedben.

  A gyakorlatok végzése során önmagadra fókuszálsz, több figyelmet szentelsz a belső érzéseidre, vágyaidra, értékeidre és igényeidre. Ez segít abban, hogy tisztábban lásd, hogy milyen értékek és jellemzők fontosak neked a nőiesség terén, Ez a mélyebb megértés lehetővé teszi számodra, hogy tudatosan alakítsd ki a saját egyéni nőiességedet, és azzal összhangban élj és cselekedj, ami igazán fontos neked.

  Önmagadba fektetsz úgy, hogy kiteljesedett, szabad nőként, a nőiességedet megélve a kapcsolatodat is jó irányba mozdíthatod.
  Most 5 hetet azzal tölthetsz, hogy ismerkedj a saját önismereteddel, a nőiességeddel, fejleszd magad, új ismereteket szerezz, új eszközöket tanulj meg használni, a nőiességed jobb minőségben megélni.

  A szerzett tudást felhasználva szabadabb és teljesebb életet tudsz élni.

  Csak egy döntésnyire vagy!

  What do you think?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  No Comments Yet.