Kinga Knecht-Gothard

Rólam

PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÓ > NŐIESSÉG -ÉS STÍLUSMENTOR

Ha szeretnél kívül – belül
önazonos nő lenni,
hiszem, hogy nálam jó helyen vagy!

Dr. Knecht-Gothárd Kinga vagyok, párkapcsolati tanácsadó, nőiesség és stílus mentor. Nő, feleség, anya, nagymama, az Inspiráló nőiesség oldal alapítója, a Térkép egymáshoz oldal társalapítója, ahol egyéni-, és párkapcsolati konzultációkat, női önismereti, és stílus programokat tartok egyéneknek és csoportoknak.

A nőiesség legfontosabb alappillérei közé tartozik a belső tartás, a lágy erő, a magabiztosság, és a külsőben megnyilvánuló tartás és erő, a stílus, amely a belső energiánkból táplálkozik és fordítva. Egy jól megválasztott öltözék, a gondozott külsőnk pozitívan hat a belső világunkra is.

A stílus számomra nem csak ruhák általi kifejezésmód, sokkal inkább egy egész életszemlélet megmutatkozása a tartás, az öltözködés, a mozdulatok, a viselkedés által. A stílus a nőiesség, a gondolkodás, a hitrendszer külső, szemmel látható kifejeződése. Ezért fontosnak tartom, hogy a nőiességet, a stílust mindkét oldalról, kívül-belül építsük.

Az önazonos nő a létezésével fejezi ki az eleganciáját, a stílusát.

Számomra a nőiesség egyszerre jelenti a létezést és a cselekvést, a magabiztosságot és a visszafogottságot, a törekvést és az alázatot, A kifinomultságot és a vagányságot, a feltűnőt és az egyszerűséget, a lágyságot és az erőt, a lendületet és a stabilitást, a kislányt, az anyát, az istennőt.

Légy te is önazonos, magabiztos nő, aki könnyedén mutatja meg szépségének egyediségeit, személyiségének teremtő erejét!

boldog nő
0
workshop
0 +
NŐI ÚJJÁSZÜLETÉS
0 +

testimonials

Önismeret – Nőiesség – Elegancia – Stílus

Ha egy kicsit is foglalkoztál önismerettel biztosan rájöttél, hogy MINDEN MINDENNEL összefügg. Nincs egyik, a másik nélkül.
Vagyis nőként, az önismereti utunkon haladva eljutunk a nőiességünkig, majd a stílusunkig, foglalkoztatni kezd az elegancia, azaz kikerülhetetlenek a női lét harmonikus kialakításához.

Ki előbb jut el, ki utóbb.Ezen az úton járva szeretnélek támogatni, hogy megtaláld a saját szépséged egyediségeit, és azokat könnyedén tudd kihangsúlyozni.
Hiszem, hogy egy jó élethez, egy vonzó női léthez, egy kielégítő párkapcsolathoz, egy gondoskodó szülői léthez az önismeret és az önfejlesztés szükségszerű, a nőiesség “helyes” megélése elengedhetetlen.

Ezen az úton járva szeretnélek támogatni, hogy megtaláld a saját szépséged egyediségeit, és azokat könnyedén tudd kihangsúlyozni.
Hiszem, hogy egy jó élethez, egy vonzó női léthez, egy kielégítő párkapcsolathoz, egy gondoskodó szülői léthez az önismeret és az önfejlesztés szükségszerű, a nőiesség “helyes” megélése elengedhetetlen.

Mivel a nőiesség stílus nélkül értelmezhetetlen, és a stílusos nő elegancia nélkül elképzelhetetlen, kidolgoztam erre egy módszertant, amely mindezt magába foglalja.

Önismeret, nőiesség, stílus – mindegyikben hatalmas erő rejlik, és mindhárom szükséges ahhoz, hogy kívül-belül önazonosabb nők legyünk.

Munkásságomban szeretném megmutatni neked, hogy hogyan formálhatod magadban a Nőt. Hogyan kerülj közelebb önmagad lényegéhez. Hogyan építs mélyebb kapcsolatot önmagaddal, hogy jobban megismerd és elfogadd önmagadat nőként.
Milyen eszközök vannak a nőies vonások megerősítésére, az önbizalom és az önkifejezés fejlesztésére, vagy a belső erő és önállóság felfedezésére. Hogyan fejezd ki önmagad az öltözködésen keresztül. Mert mindez együtt mutatja meg a te egyéni nőiességedet, stílusodat.

Ugyanis az önismereti utamon járva jutottam el én is ahhoz a felismeréshez, hogy a női erő, a női energia ugyan belülről fakad, a külsőben is megmutatkozik. Nem csak belső tartás van, hanem külső tartás is, amelyek jó ha összhangban vannak egymással, így leszünk önazonosak. Egy nő gondolkodása, viselkedése, tartása, járása, mozdulatai, mosolya, öltözködése együtt fejezi ki a nőiességét.

A nőiesség kifejeződése maga a stílus, ugyanis a külső jegyek mellett, a stílusban a belső erő, az önbecsülés, a hitrendszer, és végső soron az egész életszemlélet is benne van.

“Varázslatos teremtmény”

Számomra az ember egy varázslatos teremtmény. Nőként én is azt tanultam és tapasztaltam, hogy a férfiak által uralt társadalmunkban hátránnyal indulok, és ennek megfelelően én magam is hátrébb soroltam magam, tudattalanul alá rendelődtem másoknak. Aztán a hosszú önképzés, önfejlesztés során rádöbbentem, hogy nőként – bármennyire is hihetetlen – bennem van a lehetőségek tárháza, a kedvesség ereje, a finomság eleganciája, a lágyság energiája, és ezek minden nőben ott vannak, és egyáltalán nem vagyunk tudatában, hogy micsoda velünk született képességgel, női erővel rendelkezünk.

A nőiesség legfontosabb alappillérei közé tartozik a belső tartás, a lágy erő, a magabiztosság, és a külsőben megnyilvánuló erő, a stílus, amely a belső energiánkból táplálkozik és fordítva. Egy jól megválasztott öltözék, a gondozott külsőnk pozitívan hat a belső világunkra is.

Enter a username, access token, and user ID

LÉGY TE IS NŐIES ÉS NAPRAKÉSZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol első kézből értesülhetsz eseményekről, trendekről és nőiességet támogató témákról.

Kinga Knecht-Gothard 2024